Tip: Jemné a lahodné krémy nejen do dortů

4592
Sdílejte

Čokoládu rozlamte na kousky a rozpusťte ve vodní lázni. Ještě tekutou smíchejte se šlehačkou a vanilkovým cukrem. Po vychladnutí vyšlehejte do jemného krému.

Máslový krém

Ingredience

  • 250 g změklého másla
  • 120 g rozpuštěné čokolády
  • 150 g moučkového cukru
  • 1 žloutek

Postup práce

Máslo s cukrem a žloutkem vyšlehejte do pěny. Poté přidejte rozpuštěnou (ne horkou) čokoládu a opět šlehejte do jemného krému.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články