Jaké ženy jsou ty nejšťastnější? Ty, které nemají partnera! Toto je DŮVOD!

2379
Sdílejte

Definice štěstí?

Jak už jsme napsali, pro každého znamená štěstí něco jiného. Obecně se ale za štěstí považuje dosažení nejrůznějších milníků. Být zdraví, úspěšně dokončit studium, najít si dobře placenou práci, životní lásku, založit rodinu, vydělat mnoho peněz a tak dále. Přesně tyto milníky dodají člověku pocit úspěchu a člověk je následně za své úspěchy šťastný. Jenže jak se ukázalo, některé milníky, které jsme zmínili, ženy až tak nezajímají.

Zatímco muži jsou podle výzkumu šťastnější v manželském svazku, u žen to tak není. Statistiky Paul Dolan napsal o štěstí knihu s názvem Happiness by Design, ve které uvádí informace získané od American Time Use Survey. Jde údaje z výzkumu, který se soustředil na zkoumání manželských párů, ale i svobodných či rozvedených lidí. U všech z nich se zkoumalo, jak moc jsou šťastní. Co se statistik týká, není to tak jednoduché. Jak už hlásá titulek článku, nejšťastnější jsou svobodné a bezdětné ženy, ale šťastné jsou i ty vdané s dětmi. Nebo alespoň to během výzkumu tvrdily, když seděly v jedné místnosti se svým partnerem. Jakmile byly na štěstí znovu dotázány, jejich odpovědi se lišily a hladina štěstí byla najednou nižší.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články