Snadná příprava, lahodná chuť: Famózní čokoládové řezy nejen na neděli

8675
Sdílejte

Máslo vyšlehejte s polovinou dávky cukru do pěny a vmíchejte kakaový prášek. Mléko nalijte do hrnce, zahřejte, přidejte druhou polovinu cukru, opatrně za stálého míchání přisypávejte mouku, vlijte žloutek a vařte opět za stálého míchání, dokud směs nezhoustne. Kaši nechejte zcela vychladnout a smíchejte s máslovokakaovou pěnou.

Dokončení dezertu

Upečený, prochladlý korpus rozřízněte na tři díly a každý mírně navlhčete uvařenou kávou. Poté natřete krém a položte druhý plát, opět krém a nakonec poslední plát korpusu. Povrch polijte čokoládovou polevou. Tu připravíte rozpuštěním čokolády a másla ve vodní lázni. Dezert nechejte nejlépe přes noc v lednici a podávejte druhý den. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články