Snadná příprava, lahodná chuť: Famózní čokoládové řezy nejen na neděli

8675
Sdílejte

Oddělte žloutky od bílků. Z bílků a poloviny dávky cukru ušlehejte tuhý sníh. Žloutky vyšlehejte s druhou polovinou cukru do pěny a přidejte ke sněhu. Mouku smíchejte s kakaem a s práškem do pečiva a přidejte do vaječné pěny. Směs lehce promíchejte a vlijte na plech vyložený pečícím papírem. Troubu vyhřejte na 180◦C a pečte asi 40 minut (dle výkonu vašeho spotřebiče).

Krém

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články